06 54 724 741 info@sandecosta.nl

met liefde geschilderd

Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Als ik een portret mag maken voor iemand, verdiep ik me in de ruimte en de sfeer van het huis waar het komt te hangen. Daarbij is het formaat, maar ook de kleur van belang. Ook het materiaal dat ik gebruik. Ik wil dat het schilderij ‘thuis komt’ alsof het daar hoort te zijn en nergens anders.

Goede foto

Ik heb een goed gelijkende, duidelijke foto nodig om uw dier zo goed mogelijk te kunnen schilderen.

Om verbinding te voelen met een schilderij, moet het licht in de ogen duidelijk zichtbaar zijn. Het licht in de ogen moet duidelijk zichtbaar zijn zodat het schilderij tot leven komt. Het schilderij moet je als het ware aankijken.

Elk detail in de foto moet haarscherp in beeld worden gebracht. Daarom kom ik voor veel  opdrachten graag zelf de foto’s maken van de dieren die ik schilder. Zo maak ik nog beter kennis met de eigenheid en het unieke karakter. Dat is wat ik zichtbaar en voelbaar maak in mijn werk.

Wat kost het?

Een tekening formaat A4 – potlood
€ 85,00 exclusief BTW

Een pasteltekening formaat A3 – pastelpotlood
€ 165,00 exclusief BTW

Een schilderij op 3D 60 x 60 cm – acrylverf
€ 250,00 exclusief BTW

Wolspinnen

50 gram wol € 15,00 exclusief BTW

Troostende aanwezigheid

“Mijn schilderijen geven mij het gevoel dat mijn dieren altijd bij me zijn en over me waken. Ze kijken me aan vanaf de wand en geven me een gevoel van geborgenheid en rijkdom.”

 

Mijn paard op deze wijze toch mee naar mijn  nieuwe woning kunnen nemen. Een prachtige gelijkenis met zijn werkelijke snoet.

- Nanne

Ben zo blij met het complete Vijfspan aan de muur! Ze zijn stuk voor stuk echte blikvangers! Dank je wel voor de tijd en liefde die je er in hebt gestopt, ze zijn prachtig weergegeven. We zijn trots op onze San de Costa collectie!

- Joke