06 54 724 741 info@sandecosta.nl
Heel bijzondere wol van hondenhaar

Dierbare wol

Naast de portretten die ik maak, kan ik ook de wol van de haren van je hond of bijvoorbeeld je kat spinnen. Helaas kan dat niet bij elke soort vacht. Een Labrador, bijvoorbeeld heeft te kort haar om wol van te kunnen spinnen. 

Je kunt een kluwen wol onder een stolp leggen als mooi, aaibaar aandenken aan je lieve vriend. Maar je kunt er ook een kussen van maken. 

De mogelijkheden zijn oneindig. Dus, vanaf nu, gooi de wol van je kameraad niet meer weg nadat je hem hebt gekamd. Je weet immers nooit… Bewaar het in een goede luchtdoorlatende zak en mocht je afscheid moeten nemen, ik spin het voor je.

 

Troostende aanwezigheid

“Mijn schilderijen geven mij het gevoel dat mijn dieren altijd bij me zijn en over me waken. Ze kijken me aan vanaf de wand en geven me een gevoel van geborgenheid en rijkdom.”

 

San, wat bijzonder! Echt heel erg mooi! Ik wist niet dat dit ook een passie van je was.

- Rianne

Goh, San. Ik wist niet dat jij zoveel kennis had op zoveel gebieden, ik heb je als instructeur meegmaakt en ik vind je geweldig. En dan die prachtige portretten die ik al heb mogen aanschouwen van leden van onze hondensportvereniging. En je CV is ook niet niks. Je bent een duizend pootje!!

- Harry