06 54 724 741 info@sandecosta.nl

met liefde geschilderd

Vereeuwigde vriendschap

Galerie

Behalve portretten van mensen en dieren, teken ik ook in opdracht. Iemand vroeg mij een keer om haar droom te tekenen. Een gewaagde, maar prachtige uitdaging.

Verder teken ik veel in de natuur. Ik maak dagelijkse tekeningen van mooie kunstwerkjes, gemaakt door de natuur. Tijdens mijn wandelingen in het bos concentreer ik me op de puurheid en de kracht van wat het bos me toont. Door me te focussen op de schoonheid van de natuur, kan ik alles wat mij raakt en verdrietig maakt even opzij zetten. Ook het bos schenkt me haar dagelijkse pareltjes…

Troostende aanwezigheid

“Mijn schilderijen geven mij het gevoel dat mijn dieren altijd bij me zijn en over me waken. Ze kijken me aan vanaf de wand en geven me een gevoel van geborgenheid en rijkdom.”

 

Portret van ons Arjan;
Wat is zijn liefdevol gezicht toch duidelijk stralend uit zijn portret getekend door San. Volledig herkenbaar en stralend op de tekening.

- Familie Burgers

Onze Noah is zo levensecht geschilderd  met een diepte erin. Het is geschilderd in 2011 en we kijken er elke dag nog zo verwonderd naar zo mooi dat we het vinden. Mijn man kreeg tranen in zijn ogen toen hij het kreeg. Dank je wel lieve San. Je ziet de liefde van jou van het maken in het schilderij.

-Rianne